leaf
grapes
leaf

Even voorstellen…

Even voorstellen…

Het team van wijnwinnaars bestaat uit Wouter van Bensdorp en Jos Oerlemans (zie foto links en linksonder). Wouter is Vinoloog van de Wijnacademie (foto rechtsonder).

Jos Oerlemans is oud-webredacteur van Smulweb en heeft vele culinaire specials gemaakt waarbij ook de keuze van de wijn steeds heel belangrijk was. Jos is in bezit van het wijncertificaat WSET II.

Samen zijn wij steeds op zoek naar bijzondere wijnen. Veelal wijnen van kleine of middelgrote producenten die door anderen nog niet zijn opgemerkt. Het gaat ons bij de wijnen niet alleen om de smaak en uitstraling van de wijn: wij willen ook het verhaal achter de wijn weten en zoeken een klik met de wijnmaker. Op die manier wordt iedere fles een belevenis. Onze wijnen vind je niet in de supermarkt. 

In Nederland worden de wijnen die je in supermarkten en slijterijen kan kopen vaak uitgekozen door een klein aantal inkopers. Met hun wijnkeuzes proberen zij te voldoen aan de smaak van de massa. Door groot in te kopen drukken zij de prijs. Het resultaat is ook dat alles hetzelfde gaat smaken. Het bijzondere van wijnwinnaars.nl is dat de wijnen vaak van ambachtelijke kleinere wijnboeren afkomen. De zorg en aandacht aan deze wijnen proeft u. De wijnen krijgen bij ons de aandacht die ze verdienen. 

De afkomst van onze wijnen is bij ons dus altijd traceerbaar en we werken niet met wijnen van niet-bestaande “estates”, zoals we die vaak aan treffen in de supermarkt of in andere online wijnwinkels.

Juist deze soms nog niet ontdekte wijnen blijken absoluut de moeite waard te zijn! Daarom sluit Wijnwinnaars precies deze wijnen in de armen om ze de kans te geven om door jou ontdekt te worden.

Wijnwinnaars laat je deze heerlijke wijnen beleven. Onze wijnen worden op eerlijke wijze zonder allerlei kortingsopslagen en andere afspraken door ons ingekocht terwijl ze toch nog betaalbaar kunnen houden.

In onze Wijnwinnaars proef je de passie, de streek en het verhaal van de wijn. Dat maakt de wijnen van Wijnwinnaars uniek.

Ontdek bijzondere wijnen met een verhaal. Ontdek jouw Wijnwinnaars.

Recepten met onze winnaars:

Boeuf Wellington (Rosbief in bladerdeeg) met rode wijn: Almodi Petit Negre - Terra Alta.

 

 

 

 

Wouter Bensdorp

Wijnwinaars belasting BTW-nummer: NL001744507B27

 
 • Rode wijn

  Wij presenteren je met liefde onze rode wijnen, van krachtig en vol tot stevig en fruitig.

  Meer rode wijn
 • Witte wijn

  Witte wijnen, van droog tot zoet, van fruitig tot fris. Vol smaken en aroma’s die je niet snel zult vergeten.

  Meer witte wijn
 • Rosé

  Bijzondere en unieke rosé wijnen. Passend bij een heerlijke lentedag of een zwoele zomeravond.

  Meer rosé
 • Bubbels!

  Een selectie bubbels: mousserende wijnen met zorg geselecteerd voor iedere (feestelijke) gelegenheid!

  Meer bubbels!

Advies en levering aan restaurants

Wijn/spijs-advies en exclusieve levering aan restaurants.
Exclusieve wijnen van kleinere wijnhuizen uit Europa.
Beproefd door vinoloog Wouter Bensdorp en Jos Oerlemans (gecertifeerd WSET II)
Gratis bezorging aan restaurants in de omgeving van Den Bosch.
Bel voor een prijslijst: 073 6101213 / 0622921764.